среда, 8 февраля 2017 г.

Black&Gray Down Jacket



        What I Wear

      * Down Jacket
   * Sunglasses


The most indispensable thing in winter wardrobe is definitely a warm outwear, at least for me. And of course for the majority of people who knows what is a harsh Ukrainian winter :)
This season many brands presented trendy down jacket. I choose a light gray from Ukrainian brand Aliens. The very design is very concise. With this cozy outwear I literally forgot what is cold, honestly.The backpack from another Ukrainian brand 'Storm' add a finishing touch to my look.

Найбільш незамінною річчю зимового гардеробу однозначно є теплий верхній одяг, принаймні для мене, а також для більшості людей які знають що таке сувора українська зима :)
Цього сезону багато брендів в своєму асортименті представили пуховики і я після ретельного вивчення ринку (переміряла мабуть усі пуховички, які тільки знайшла в Києві) зупинилась на своєму ідеальному варіанті - світло сірому від Aliens, який я по праву можу назвати найтеплішим в Україні. А ще найякіснішим. Адже поки міряла інші варіанти попадалися до рук і такі, де відвалювалися ґудзики прямо в шоурумі (і це навіть без тест-драйву по нашому метрополітену в годину-пік). В моєму ж пуховичку є дуже надійний замок, який усім своїм видом запевняє, що прослужить не один сезон. Сам дизайн дуже лаконічний. Ніяких зайвих деталей, і окремо варто відзначити матеріал. Виробник запевняє що він не промокає, і витримує сильні перепади температури. Дійсно ,після прогулянки в снігопад на ньому ані сліду! Більше того в -14 я спокійно одягла під нього плаття і почувалася чудово. Адже з мої пуховичком я назавжди забула що таке холод:)

 


А образ доповнив стильний рюкзак від ще одного українського бренду 'Шторм', який з 2015 року пропонує якісні і стильні наплічники за дійсно доступними цінами для людей, які звикли вільно мислити,говорити і звісно ж одягатись. Концепція бренду "Виготовлено на совість" на всі сто відповідає реальності. На даний момент - це найкраще співвідношення ціни/якості, яке я відкрила для себе на українському ринку.










3 комментария:

  1. Ответы
    1. Спасибо большое!

      blog http://gingerdetails.blogspot.com
      insta @vstormy

      Удалить
  2. such an awesome jacket !!!!!! lovee your hair color girl.<3

    have a sunny day,
    lovely greetings from sunny hope,
    http://feuer-fangen.com

    ОтветитьУдалить